Saturday, September 3, 2011

mou ii..

bb asek nanges..lena kejap pastu bgn blk..nanges2..
org asek ckp bb tak kenyang..
minum lame mane pon bb tak kenyang..
give up desu!! mou ii..

6 comments:

yana sahri said...

Farah... akiramenaide! > < Ganbare~~~

Anonymous said...

tetiba terfikir, adakah baby aish sedang emngalami "growth spurt"?

boleh check di internet meklumat tntg "growth spurt", fasa yg berlaku beberapa kali sepnjg tahun pertama baby.
time ni dia akan byk bergayut, nmpk tak puas2 minum, selalu meragam dll. so selalu org salah anggap yg baby tak kenyang susu.

yg pasti, dgn peningkatan "demand" dri baby, bermakna baby memerlukan "supply" yg lbh sesuai dgn pembesarannya (hsi growth), jd dgn banyak bergayut, iA otakibu akan dpt signal bahawa baby perlukan lbh susu. as a result, akan lbh byk susu dihasilkan korekara utk memenuhi keperluan baby aish. ^^

think positive ye farah . iA ada jalannya atas semua masalah. moga Allah berikan kekuatan n kesabaran buat farah <3

(ni salah stau artikel tntg "growth spurt" -->
http://breastfeeding.about.com/od/breastfeedingbystage/a/growthspurts.htm

NzahidahZ said...

nk try minum cocoa collagen yg aku ckp tu? maybe boleh tlg produce susu bnyk...

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

unknown --> saya pon tak pasti liang2 dah terbuka byk ke tak smpi 10 tuh..hurm..tp klu pam dlm 4 gurai skali kuar tuh kot..sonnani byk sgt tak lah..

ida --> huhu..mahal dop?

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

comot..ganbaritai desu!

NzahidahZ said...

kalo nk try 1 kotak tu 20 je..bese packng 3 kotak terus...tp kalo ko nk 1 pun boleh...