Friday, June 10, 2011

haha..

adoi..sepatutnya smlm ade kelas susu ibu kat klinik kerajaan seksyen 7..
mmg ingatkan dah 9hb..tp asek bayangkan kene pergi hari jumaat kaw2..
pg td tanye ayang brape hb hari nih..huuuu..10 hb dah ke..?!
adoi..cik abg kate tgk youtube jelah blaja..


nk cite plak smlm try pose sunat..lame gile dah kot tak pose sejak pregnant nih..
laaaaaaaaaaaa...blh sgt je klu diri kita sendiri betul2 nak pose puan farah..
alhamdulillah..nothing happened..lapar ke ape masih blh tahan..
mengade2 je slame nih..
tp kene wajib sahur lah kot..insyaallah nk try lg isnin nnt..doakan2!!


nak cite jugak lg smlm cramp time maghrib nak amek wudu'..adoi!!!
cik abg plak takde kat umah..bersandar kat kolam mandi lah oooOoo!!
pastu try jln sket2..terhinjut2..ibuuuuuu~mcm mane lah slame nih ibu sakit2 tulang???
siap blh g keje mcm biase..along siyes cramp maaa..
first time in this pregnancy period saye solat duduk!!!


p/s : kesian plak adeq2 ktj dtg umah minta tlg diorg yg amek2 brg..
sara plak yg g buat air..huhu..gomen!!!

2 comments:

NzahidahZ said...

ummi....hehe..bile dtg au3? singgah2 laa umah..bagi baby boy tu rasa kurma n air zam2 from aunty ida die ni...keh keh :)

Islah nafsah..Ud'u ghairak said...

tak pasti lg lh aunty ida..huhu..iA klu ade kesempatan..klu tak smpt tuh..nmpknye aunty ida kene bw g au3 lah..hehe..