Friday, May 6, 2011

thn ke 2..

teringat thn pertama sambut besday dgn cik abg lepas kawin..
sbb br sgt kawen then my besday..cik abg smpi taktahu nk blikn hadiah ape kat kite..
akhirnya nilh yg saya dpt..wawawa..alhamdulillah..
umurnye juga dah sethn ye wahai vacuum kesayangan..hoho..
masih berkhidmat dr dulu di umah dkt puchong smpi dh pindah ke s.alam..
merate gak berjln ye!!!


besides that..dpt juga sekuntum bunga ros + kad beday yg comey lotey + 1 big secret recipe cake..cake tu mkn sorang sih buat sarapan..kah3~

thn nih plak cik abg tak kasi dah mcm thn lepas punye cake..bli 3 sllices je..
2 marble cheese and se lg chocolate indulgence..haha..
alhamdulillah dr takde cake kan..klu tak bli pape lg lah nk merajuk..wa3~
and mlm smlm dpt ros jugak sekuntum bli kat giant..haha..
(singgah giant sbb nk daftar w1max baru..huk3~skang makin laju lah tenet..hehe..)
ingatkan cik abg taknak bli dah..huuuu~ 


and thanx for all the wishes from my mom, sister, psg frenz, jad frenz, mmbr usrah and also adeq2 ktj..uhibbukum fillah..insyaallah..

2 comments:

NzahidahZ said...

Uhibbuki Farah :)

AsMiza said...

farahhh!!!!tanjyoubi omedetouu..n happy anniversary korang berdue.tak lame lg bertige dah..semoga bahagia selama-lamanya..

p/s:farah,berat aku da dekat nak same time ko preggy 6 bulan.ya ampunnn..beratnye akuu...huhu
take care farahh..